Published On: 31/10/2022

Wat verandert er voor u als de Wet bescherming klokkenluiders begin volgend jaar ingaat? Volg onze cursus in Januari 2023 als u meer wilt weten. Of onze Engelstalige webinar op 21 december 2022.

Nu de druk vanuit de Europese Commissie toeneemt zal het niet lang meer duren voordat de Wet bescherming klokkenluiders van kracht wordt. Er zijn nog wel wat discussiepunten, maar dat hoeft u er niet van te weerhouden om alvast een nieuwe klokkenluiderprocedure op te stellen. En de discussie met de ondernemingsraad hierover op te starten. Of misschien moet u een stemming over de procedure organiseren?

Leer meer hierover tijdens de cursus in januari. Het programma zal uit twee dagdelen van 09.00 tot 12.30 en van 13.15-17.00 bestaan. Tijdens deze cursus zal Nicole Pikkemaat van SBI Formaat ook ingaan op een aantal gesprekstechnieken. Dat is handig als u zelf de klokkenluiderprocedure gaat coördineren. U kunt zich opgeven via dit formulier.

Volgt u liever een Engelstalige cursus? Dat kan ook. Op 21 december 2022 geven we een Engelstalige webinar cursus over de Wet bescherming klokkenluiders van 9.00-13.00 uur. U kunt zich opgeven via ons contactformulier.

Neem contact op

Zoekt u nog een integriteitscoördinator? Neem dan contact met ons op.

Contact